Cuțit de servire relativ greu pentru tăierea cărnii fierbinți, de exemplu, friptură de vită, șuncă sau curcan. O lamă lungă și îngustă vă permite să obțineți felii subțiri și uniforme cu o mișcare ușoară a cuțitului. Pentru rezultate optime, țineți carnea cu o furculiță specială pentru porționare și tăiați-o peste bob.
Date tehnice:
Lama - otel inoxidabil CROMOVA 18
Maner - otel umplut cu nisip
Duritate - 56-58 HRC
Lungime totala - 35 cm
Lungime lama - 22 cm
Lățime lame - 2,7 cm
Grosimea lamei - 3,5 mm
Metoda de ascuțire - tăiere simetrică pe două fețe
Greutate - aproximativ 212 g
Cuțitele de bucătărie Global sunt renumite pentru că îmbină eficiența fenomenală cu designul elegant. Sunt ușoare și perfect echilibrate , iar lamele lor subțiri, dure și durabile își păstrează ascuțimea perfectă pentru o lungă perioadă de timp. Datorită structurii uniforme, cuțitele sunt igienice, mai bune în mână și mai ușor de curățat sau ascuțit. Mânerul echilibrat individual a fost proiectat pentru a reduce oboseala și pentru a preveni alunecarea mâinilor. Cuțitele Global, concepute în 1985 de Chimney Yamada, au câștigat numeroase premii internaționale și sunt recunoscute în mod continuu de bucătari de top - atât profesioniști, cât și bucătari de acasă.