Cuțit de bucătărie relativ greu, specializat, conceput pentru felierea și tocarea diferitelor tipuri de legume. Lățimea cuțitului japonez Nakiri vă permite să tăiați produse mari cu o mișcare lină și să le transferați rapid într-un castron de salată sau tigaie. Lama subțire, dreptunghiulară, este utilă în special pentru tăierea în felii lungi a legumelor tari, cum ar fi morcovii sau ridichea japoneză.
Date tehnice:
Lama - otel inoxidabil CROMOVA 18
Maner - otel umplut cu nisip
Duritate - 56-58 HRC
Lungime totala - 33,6 cm
Lungime lama - 20 cm
Lățime lame - 5,4 cm
Grosimea lamei - 3,2 mm
Metoda de ascuțire - tăiere simetrică pe două fețe
Greutate - aproximativ 280 g
Cuțitele de bucătărie Global sunt renumite pentru că îmbină eficiența fenomenală cu designul elegant. Sunt ușoare și perfect echilibrate , iar lamele lor subțiri, dure și durabile își păstrează ascuțimea perfectă pentru o lungă perioadă de timp. Datorită structurii uniforme, cuțitele sunt igienice, mai bune în mână și mai ușor de curățat sau ascuțit. Mânerul echilibrat individual a fost proiectat pentru a reduce oboseala și pentru a preveni alunecarea mâinilor. Cuțitele Global, concepute în 1985 de Chimney Yamada, au câștigat numeroase premii internaționale și sunt recunoscute în mod continuu de bucătari de top - atât profesioniști, cât și bucătari de acasă.