Contine:
Cutit bucatar/chef 4216 P Morakniv/Frosts pt HoReCA
Cutite profesionale pentru restaurante, bistro, cantine, hoteluri, etc.
De calitate superioara, cu lame din otel inoxidabil (12C27) roluit la rece si calit la -80grade pentru a obtine o duritate de 58 HRC si maner din polipropilena pentru aderenta maxima in conditii de umezeala.
Sunt disponibile diferite modele si manere. Ascutisul se mentine mult timp, cu mult peste medie.
Grad flexibilitate lama: rigida
Lungime lama: 216 mm
Cutit bucatar/chef 4171 P Morakniv/Frosts pt HoReCA
Cutite profesionale pentru restaurante, bistro, cantine, hoteluri, etc.
De calitate superioara, cu lame din otel inoxidabil (12C27) roluit la rece si calit la -80grade pentru a obtine o duritate de 58 HRC si maner din polipropilena pentru aderenta maxima in conditii de umezeala.
Sunt disponibile diferite modele si manere. Ascutisul se mentine mult timp, cu mult peste medie.
Grad flexibilitate lama: rigida
Lungime lama: 175 mm
Cutit lat de filetat flexibil profesional pt macelar 9210 PG Frosts/Morakniv
Aceste cutite sunt dezvoltate impreuna cu specialisti in domeniu si asta le confera o forma ergonomica rotunjita, de mare ajutor in munca. Au o aderenta neafectata de umezeala.
Manerul este turnat din doua materiale, miezul este din polipropilena dura acoperita cu un strat moale din termoplastic care este moale si cald la atingere cu o aderenta marita de modelul fin imprimat.
Sunt recomandate pentru procesarea carnii de vita.
Lama este din inox suedez Sandvik 12C27 calit la temperaturi foarte joase pentru a obtine o duritate de 58 HRC care se poate ascuti la extrem si a carui ascutis rezista foarte mult.
Maner: elastomer
Lungime lama; 210 mm
Grad rigiditate lama: semi-flexibil
Fabricate in Suedia.
CB5 Set cutite bucatar Morakniv Suedia.
Achiziționând acest produs puteți colecta până la 20 puncte de loialitate . Coșul dumneavoastră va conține în total 20 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 10,00 lei .
Descriere
Detalii ale produsului
3 Produse
Nou
Recenzii (0)
Nicio recenzie