Ascutitoare Lansky 4-Rod Turn Box

  Ascutitoare Lansky 4-Rod Turn Box

  LCD5D
  Ultimele produse in stoc
  164,22 lei
  cu TVA Livrare rapidă 24-48 ore

  Familia Turn Box este un sistem de ascuțire a cuțitelor foarte stabil și compacat.

  Există două unghiuri prestabilite de ascuțire a cuțitului în blocul de lemn de 20 de grade și 25 de grade

  25 de grade - Acesta este folosit pentru majoritatea cuțitelor de bucătărie și oferă un tais ascuțit și durabil.

  20 de grade - Acesta este folosit pentru cei care doresc un tais foarte ascuțit. Cateva exemple ar fi pentru cuțitele de filetat sau tăierea roșiilor. Gradele mai mici au ca rezultat cuțite mai ascuțite, dar necesită întreținere mai regulată.

  Acest sistem de ascuțire a cuțitelor în 2 trepte are o cutie din lemn de esență tare cu depozitare internă a tijei în bază și patru tije ceramice cu aluminiu lungi de 12 cm. (2 tije medii de granulatie 800 gri, 2 tije fine de granulatie 1000 albe)

  redeem
  Achiziționând acest produs puteți colecta până la 8 puncte de loialitate . Coșul dumneavoastră va conține în total 8 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 4,00 lei .


  Descriere

  Instrucatiuni de utilizare

  Uneltele de acuțit Lansky Turn Box pot fi utilizate fie pentru ascuțirea în 1 etapă, fie în 2 etape. Tijele de ceramică gri sunt pentru ascuțire, iar tijele de ceramică albe sunt pentru lustruire.

  Configurare - Începeți întotdeauna prin a plasa cutia de întoarcere pe o suprafață stabilă și plană, la o înălțime de lucru confortabilă.

  Ascuțire într-o etapă

  Pasul 1- Alegeți tipul de tije și unghiul cu care doriți să ascuțiți (20° sau 25°) prin plasarea tijelor de ascuțit în orificiile de ghidare corespunzătoare.

  Pasul 2- Șineți baza ferm cu mana nedominantă. Asigurați-vă că degetele sunt cat mai departe de tije, menținnd în același timp o prindere fermă și controlabilă pe bază.

  Pasul 3- Cu cuțitul în mana dominantă, așezați baza lamei (cea mai aproape de mner) la un centimetru sau mai mult sub varful uneia dintre tije.

  Pasul 4 - Șinnd lama drept în sus și în jos (perpendicular pe suprafața de lucru) , trageți lama în jos pe tijă și spre dvs., deplasndu-vă spre varful cuțitului. Mișcarea este similară cu felierea pinei.

  Pasul 5- Repetați această acțiune pe cealaltă tijă pentru cealaltă parte a marginii.

  Pasul 6- Continuați alternanța de la lansetă la lansetă pană cand obțineți ascutirea dorită.

  Ascuțire în 2 etape

  Pasul 1 - Începeți prin așezarea tijelor în orificiile cu unghi de 20º și urmați instrucțiunile de ascuțire enumerate în ascuțirea într-o etapă de mai sus, dar nu lustruiți/finisați marginea, utilizați doar 10-12 mișcări pe fiecare tijă. Aceasta este pentru a subțire marginea lamei.

  Pasul 2 – După subțierea muchiei lamei, mutați tijele în orificiile de unghi de 25° pentru a 2 etapă de ascuțire pentru a finisa muchia. Pur și simplu urmați aceeași tehnică folosită înainte. Acest lucru va produce o teșire compusă durabilă și ascuțită.

  Sfat - Pentru cele mai bune rezultate, evitați să rostogoliți varful cuțitului de pe tijă. Acest lucru poate deteriora varful și îl poate lăsa mai neted decat restul lamei. Se recomandă răbdare și o mnă lentă.

  Detalii ale produsului

  2 Produse

  Recenzii (0)

  Nicio recenzie

  S-ar putea sa-ti placa

  Product added to wishlist