Despre noi

Atunci când a început dezvoltarea site-ului cutitedeabatoare.ro, echipa noastră și-a dorit să aducă în nișa de comerț online care se ocupă de comercializarea cuțitelor și accesoriilor profesionale câteva principii călăuzitoare.

Calitatea

Produsele noastre sunt testate de către noi și de câțiva colaboratori apropiați, care ne ajută să facem o selecție dintr-o gamă foarte variată.

Prețul corect

Comerțul cu articole profesionale, destinate activităților productive de zi cu zi sau amatorilor pretențioși și avizați nu se poate desfășuta decât în condiții de onestitate, de stabilire a celui mai bun raport preț-calitate. Suntem conștienți că nu ne adresăm unei clientele neavizate și de aceea facem eforturi constante de a ne informa atât pe noi, cât și pe clienții noștri despre ultimile noutăți din domeniu.Our team

Profesionalismul

Așa cum se poate observa în site-ul cutitedeabatoare.ro, produsele noastre sunt descrise în termeni tehnici preciși, raportați la standardele acceptate în lumea întreagă. Fie că e vorba de calitatea oțelului, de modalitățile de tratare termică, de dimensiune sau formă, toate amănuntele edificatoare asupra produselor noastre sunt înscrise cu grijă la locul potrivit.

Oferta diversificată

Atunci când am pornit la drum, ne-am propus să oferim clienților noștri un spațiu accesibil și de încredere, unde aceștia să-și poată rezolva cu operativitate problemele legate de utilarea cu cuțite și accesorii a afacerii sau a bucătăriei lor. De aceea avem o gamă variată de cuțite, pe care le vindem atât individual cât și în seturi, la prețuri diferite, în acord perfect cu ceea ce se întâmplă pe piața internațională. La această diversitate contribuie și gama de furnizori, cei mai mulți din Uniunea Europeană, racordați la standardele de eficiență și calitate cerute chiar și de cei mai pretențioși dintre clienți.

Cel mai important principiu care ne ghidează este acela de a nu lăsa niciun client nesatisfăcut, de a clădi o relație de colaborare reciproc avantajoasă cu toți cei care ne vizitează magazinul pe cutitedeabatoare.ro.

Product added to wishlist

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii