Sistem ascutire cutite Lansky Standart

  Sistem ascutire cutite Lansky Standart

  lskyst
  Ultimele produse in stoc
  267,75 lei
  cu TVA Livrare rapidă 24-48 ore

  Set de ascutire sigur si usor de utilizat cu trei tipuri de pietre ceramice cu gradari diferite. Ascutitorul a fost conceput pentru a oferi confort utilizatorilor din dreapta si din stanga. In plus fata de pietre

  redeem
  Achiziționând acest produs puteți colecta până la 13 puncte de loialitate . Coșul dumneavoastră va conține în total 13 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 6,50 lei .


  Descriere

  Set de ascutire standard cu 3 pietre abrazive, Lansky este un sistem usor de utilizat pt cei care isi ascut cutitele acasa.

  Setul este excelent atat pentru începători, cat și pentru utilizatorii avansați. Sistemul de ascuțire cu unghi controlat este cea mai bună tehnologie de ascuțire a cuțitelor.

  Sistemul de ascuțire cu unghiuri controlate Lansky permite utilizatorilor să selecteze unghiurile de ascuțire care sunt cele mai potrivite pentru cuțitele folosite.

  Cele patru unghiuri de ascuțire și utilizările lor sunt enumerate mai jos:
  -Unghi de 17° - Un unghi ascutit recomandat pentru lamele cutitelor de bucatarie, macelarie si altele asemenea, cuțitele de filetat sau alte instrumente similare. O muchie extrem de ascuțită, dar delicată.
  -Unghi de 20° - Un unghi utilizat în mod obișnuit pentru lame de calitate superioară, oferă un ascutis excelent pentru cutitele de bucătărie și cuțitele de feliat.
  -Unghi de 25° - Unghiul recomandat pentru majoritatea cuțitelor care au nevoie de un tais durabil. Ideal pentru cuțitele de vanătoare și de supravietuire.
  -Unghi de 30° - Un unghi remarcabil pentru cuțitele care taie materiale dure, farnghii sau tesaturi groase. Cel mai bun pentru utilizare si solicitare intensă.

  Setul include o clema pentru cuțite care fixeaza cuțitul stabil și menține astfel unghiul selectat ferm. astfel ca utilizatorul poate obține unghiul dorit cu fiecare cursă a pietrei de ascutit.

  Pietrele de ascutit livrate in set de la aspra la fină oferă o gamă excelentă pentru îngrijirea și întreținerea completă a taisului cutitelor dvs.

  Cele 3 pietre abrazive incluse in set au urmatoarele granulatii:
  -Aspra: granulatie 120 - pentru recondiționarea taisurilor si schimbarea unghiului acestuia.
  -Medium: granulatie 280 - pentru ascuțire și retușuri mai puțin frecvente
  -Fina: granulatie 600 - pentru cele mai frecvente reascutiri și pentru ascuțire de intretinere.

  Sistemul Lansky este perfect pentru cuțite de supravietuire, cuțite de bucătărie sau cuțite de uz general și oferă cea mai largă gamă de accesorii disponibile.

  În producție de peste 40 de ani, sistemul de ascuțire Lansky este preferat de foarte multi utilizatori și cel mai bun sistem de ascuțire pentru pasionații de cuțite din întreaga lume.

  Setul include de asemenea:

  Ulei de honuire: Special creat pentru ascuțire
  Clemă multi-unghiulară, ușor de utilizat: pentru a fixa lama cutitului in siguranta.
  Tije de ghidare: Una pentru fiecare piatra de ascutit
  Husă depozitare/ transport pentru a menține toate componentele sistemului la un loc.

  Detalii ale produsului

  2 Produse

  Recenzii (0)

  Nicio recenzie

  S-ar putea sa-ti placa

  Product added to wishlist

  Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii