Cutit de Vanatoare Pliabil FIXIR...

Cutit de Vanatoare Pliabil FIXIR 232-XP-3: Calitate, Traditie si Design Autentic - Mikov

122 V501029
Ultimele produse in stoc
500,00 lei
cu TVA Livrare rapidă 24-48 ore

Cutitul de vanatoare pliabil FIXIR 232-XP-3 / KP este ideal pentru vanatori. Echipat cu o lama din otel inoxidabil 440A cu duritate 56HRc, are o taietura conica pentru taiere si intretinere eficiente. Include un ferastrau cu doua randuri de dinti si lama inferioara. Pentru siguranta, are un backlock. Manerele sunt din coarne de cerb autentice. Vine cu o husa de piele cu logo Mikov si este ambalat intr-o cutie cadou. Este un produs traditional al companiei Mikov din Elvetia Bohemiana.

redeem
Achiziționând acest produs puteți colecta până la 25 puncte de loialitate . Coșul dumneavoastră va conține în total 25 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 12,50 lei .


Descriere

Cutit de vanatoare pliabil FIXIR 232-XP-3 / KP

Cutitul de vanatoare pliabil traditional FIXIR 232-XP-3 / KP este un cutit de vanatoare excelent pentru fiecare vanator.

ECHIPAMENT:

Cutitul de vanatoare FIXIR este echipat cu o lama din otel inoxidabil de inalta calitate 440A cu o duritate de 56HRc. Lama cutitului de vanatoare FIXIR are o taietura conica, care permite nu numai o taiere mai buna, dar si intretinere. Acest tip de cutit de vanatoare FIXIR este, de asemenea, echipat cu un ferastrau de calitate cu doua randuri de dinti si lama inferioara. Cutitul de vanatoare FIXIR este echipat cu un backlock pentru o mai mare siguranta in timpul lucrului cu cutitul. Manerele cutitului de vanatoare pliabil FIXIR sunt facute din adevarat coarne de cerb. Cutitul de vanatoare FIXIR este livrat cu o husa de piele cu logo-ul Mikov si este ambalat intr-o cutie cadou.

Cutitul de vanatoare pliabil FIXIR este un produs traditional al companiei Mikov, care se afla in Elvetia Bohemiana.

FIXIR 232 - XP - 3

Detalii ale produsului

1 Obiect

Recenzii (0)

Nicio recenzie
Product added to wishlist

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii