Global NI Cuțit universal 14 cm
Global NI Cuțit universal 14 cm
  Global NI Cuțit universal 14 cm
  Global NI Cuțit universal 14 cm

  Global NI Cuțit universal 14 cm

  GNS-02
  Ultimele produse in stoc
  435,00 lei
  cu TVA Livrare rapidă 24-48 ore

  Un cuțit versatil conceput pentru tăierea și curățarea legumelor și fructelor. Lama scurtă, subțire, are un vârf ascuțit, care garantează tăierea precisă la îndepărtarea cuiburilor din mere, tulpini de roșii sau ochi de cartofi. Mânerul de dimensiune completă vă permite să controlați eficient cuțitul.

  redeem
  Achiziționând acest produs puteți colecta până la 21 puncte de loialitate . Coșul dumneavoastră va conține în total 21 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 10,50 lei .


  Descriere

  Un cuțit versatil conceput pentru tăierea și curățarea legumelor și fructelor. Lama scurtă, subțire, are un vârf ascuțit, care garantează tăierea precisă la îndepărtarea cuiburilor din mere, tulpini de roșii sau ochi de cartofi. Mânerul de dimensiune completă vă permite să controlați eficient cuțitul. Date tehnice: Lama - otel inoxidabil CROMOVA 18 Maner - otel umplut cu nisip Duritate - 56-58 HRC Lungime totala - 25,7 cm Lungime lama - 14 cm Lățime lame - 2,9 cm Grosimea lamei - 1,9 mm Metoda de ascuțire - tăiere simetrică pe două fețe Greutate - aproximativ 99 g Cuțitele Global sunt renumite pentru combinarea eficienței fenomenale cu designul elegant. Sunt ușoare și perfect echilibrate , iar lamele lor subțiri, dure și durabile își păstrează ascuțimea perfectă pentru o lungă perioadă de timp. Datorită structurii uniforme, cuțitele sunt igienice, mai bune în mână și mai ușor de curățat sau ascuțit. Mânerul echilibrat individual a fost proiectat pentru a reduce oboseala și pentru a preveni alunecarea mâinilor. Cuțitele Global , concepute în 1985 de către Chimney Yamada , au câștigat multe premii internaționale și sunt recunoscute în mod continuu de bucătari de top - atât profesioniști, cât și bucătari de acasă. În Global NIa fost folosită forma și dimensiunea modificată a mânerului , ceea ce asigură o aderență mai bună și o mai mare precizie de tăiere.

  Detalii ale produsului

  1 Obiect

  Recenzii (0)

  Nicio recenzie
  Product added to wishlist

  Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii