Cuțit Global pentru șuncă spaniolă 25cm | Global G-95

  Cuțit Global pentru șuncă spaniolă 25cm | Global G-95

  G-95
  Ultimele produse in stoc
  588,00 lei
  cu TVA Livrare rapidă 24-48 ore

  Un cuțit de specialitate pentru felierea cărnurilor delicate , precum șunca coaptă sau somonul afumat . Lama excepțional de lungă și îngustă vă permite să tăiați o felie foarte subțire dintr-o bucată mare într-o singură mișcare lină. Un cuțit ascuțit și flexibil este perfect atât pentru carnea suculentă, cât și pentru cea uscată, care „rezistă” efectiv la lame mai groase și mai rigide.

  redeem
  Achiziționând acest produs puteți colecta până la 29 puncte de loialitate . Coșul dumneavoastră va conține în total 29 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 14,50 lei .


  Descriere

  Un cuțit de specialitate  pentru felierea cărnurilor delicate , precum  șunca coaptă  sau  somonul afumat . Lama excepțional de lungă și îngustă vă permite să tăiați o felie foarte subțire dintr-o bucată mare într-o singură mișcare lină. Un cuțit ascuțit și flexibil este perfect atât pentru carnea suculentă, cât și pentru cea uscată, care „rezistă” efectiv la lame mai groase și mai rigide.

  Date tehnice:

  Lama  - otel inoxidabil CROMOVA 18

  Maner -  otel umplut cu nisip

  Duritate  - 56-58 HRC

  Lungime totala  - 38,5 cm

  Lungime lama  - 25,0 cm

  Lățime lame  - 1,8 cm

  Grosimea lamei  - 3,3 mm

  Metoda de ascuțire - tăiere pe două fețe simetrică

  Greutate  - aprox. 121 g

  Cuțitele de bucătărie Global  sunt renumite pentru că îmbină eficiența fenomenală cu designul elegant. Sunt ușoare și perfect echilibrate,  iar lamele lor subțiri, dure și durabile își păstrează ascuțimea perfectă pentru o lungă perioadă de timp. Datorită  structurii uniforme,  cuțitele sunt igienice, mai bune în mână și mai ușor de curățat sau ascuțit. Mânerul echilibrat individual   a fost proiectat pentru a reduce oboseala și pentru a preveni alunecarea mâinilor. Cuțitele Global,  concepute în 1985 de  Chimney Yamada,  au câștigat numeroase premii internaționale și sunt recunoscute în mod continuu de bucătari de top - atât profesioniști, cât și bucătari de acasă.

  Detalii ale produsului

  1 Obiect

  Recenzii (0)

  Nicio recenzie
  Product added to wishlist

  Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii