Aceste cutite sunt dezvoltate impreuna cu specialisti in domeniu si asta le confera o forma ergonomica rotunjita, de mare ajutor in munca. Au o aderenta neafectata de grasimi si umezeala.
Lama este din inox suedez Sandvik 12C27 calit la temperaturi foarte joase pentru a obtine o duritate de 58 HRC care se poate ascuti la extrem si a carui ascutis rezista foarte mult.
Contine:
Cutit lat de filetat flexibil profesional pt macelar 9210 PG Frosts/Morakniv
Manerul este turnat din doua materiale, miezul este din polipropilena dura acoperita cu un strat moale din termoplastic care este moale si cald la atingere cu o aderenta marita de modelul fin imprimat.
Sunt recomandate pentru procesarea carnii de vita.
Maner: elastomer
Lungime lama; 210 mm
Grad rigiditate lama: semi-flexibil
Cutit feliat fripturi profesional pt macelar 7253 UG Frosts/Morakniv
Suprafata moale a manerului are o microstructura care seamana cu marginile ascutite ale unor cristale si are o rezistenta la uzura foarte mare. Sunt recomandate in industria de procesare a carnii de porc si de miel.
Maner: poliamida
Lungime lama; 253 mm
Grad rigiditate lama: rigida
Fabricate in Suedia.