Cutite profesionale pentru restaurante, bistro, cantine, hoteluri, etc.
De calitate superioara, cu lame din otel inoxidabil (12C27) roluit la rece si calit la -80grade pentru a obtine o duritate de 58 HRC si maner din elastomer pentru aderenta maxima in conditii de umezeala.
Sunt disponibile diferite modele si manere. Ascutisul se mentine mult timp, cu mult peste medie.
Contine:
Cutit bucatar/chef 4216 P Morakniv/Frosts pt HoReCA
Grad flexibilitate lama: rigida
Lungime lama: 216 mm
Cutit bucatar/chef 4171 P Morakniv/Frosts pt HoReCA
Grad flexibilitate lama: rigida
Lungime lama: 175 mm
Masat macelar rotund profesional P207-7" Morakniv/Frosts.
Masatele noastre de ascutire sunt livrate in diferite modele, lungimi ale tijelor si mai multe tipuri de danturi precum si forme ale tijelor.
Maner din polipropilena.
Dantura normala.
Lungime tija: 178 mm
Fabricate in Suedia.