Aceste cutite sunt dezvoltate impreuna cu specialisti in domeniu si asta le confera o forma ergonomica rotunjita, de mare ajutor in munca. Au o aderenta neafectata de grasimi si umezeala.
Suprafata manerului are o microstructura care seamana cu marginile ascutite ale unor cristale si are o rezistenta la uzura foarte mare. Sunt recomandate in industria de procesare a carnii de porc si de miel.
Lama este din inox suedez 12C27 calit la temperaturi foarte joase pentru a obtine o duritate de 58 HRC care se poate ascuti la extrem si a carui ascutis rezista foarte mult.
CONTINE:
Cutit macelar profesional de injunghiat 144 PSG Frosts/Morakniv
Manerele seriei G-Grip
Maner poliamida G • Cu structura micro-sablata pentru aderenta mare.
Maner poliamid. G1 • Cu priza pentru degete si suprafata micro-sablatapentru aderenta mare.
Maner poliamida G2WG • Cu garda mare pentru degete si suprafata micro-sablata pentru aderenta mare
Maner: poliamida
Lungime lama: 175 mm
Grad rigiditate lama: rigida
Cutit profesional macelar pt dezosat 8124UG Frosts/Morakniv
Maner: poliamida
Lungime lama: 124 mm
Grad rigiditate lama: semi-flexibil
Masat macelar/cutite rotund profesional P203-10" Morakniv/Frosts
Masatele noastre de ascutire sunt livrate in diferite modele, lungimi ale tijelor si mai multe tipuri de danturi precum si forme ale tijelor.
Maner din polipropilena.
Dantura normala.
Lungime tija: 250mm
Cutit de injunghiat profesional pt macelar 7160 P Frosts/Morakniv
Maner: poliamida
Lungime lama: 160 mm
Grad rigiditate lama: rigida
Cutit Morakniv pentru deschidere abdomen vanat
Grosime lama: 2,0 mm
Lungime lama: 63 mm
Lungime totala: 186 mm
Fabricate in Suedia.