CU6 Set cutite Morakniv Pro

CU6 Set cutite Morakniv Pro

CU6
In stoc
103,17 lei
cu TVA Livrare rapidă 24-48 ore

CU6 Set cutite Morakniv Pro

redeem
Achiziționând acest produs puteți colecta până la 5 puncte de loialitate . Coșul dumneavoastră va conține în total 5 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 2,50 lei .


Descriere

Contine:

Cutit profesional Morakniv Pro S lama de INOX

Grosime lama:  2,0 mm

Lungime lama:  91 mm

Lungime totala:  206 mm


Cutit profesional Morakniv Pro C lama otel carbon.

Grosime lama:  2,0 mm

Lungime lama:  91 mm

Lungime totala:  206 mm


Ingrijre a cutitului dvs. cu lama din OTEL CARBON.

Spre deosebire de lamele de inox, cele din otel carbon vor oxida sau vor fi afectate de umiditate si de mediile corozive.  Astfel ca, va trebui sa le curatati si mai apoi sa ungeti lama cu ulei dupa fiecare utilizare. Trebuie sa fiti atenti sa nu va raniti facand asta.

Unii utilizatori oxideaza intentionat lama de otel carbon pentru a o face mai putin sensibila la coroziune. Se depune astfel o pelicula pe lama si aceasta protejeaza cutitul de rugina.

Infing lama cutitului intr-un fruct pentru cateva ore sau o trateaza cu otel incalzit. Sunt multe astfel de proceduri prezentate online pe Youtube. Retineti ca patinarea astfel indusa se face pe riscul dvs. si din proprie initiativa.

Va informam ca eventualele pete, oxidari si  urme aparute  pe aceste lame NU FAC OBIECTUL GARANTIEI!!!


Fabricate in Suedia

NOTA! Aceste cutite sunt considerate cutite de lucru si astfel coama lamei este nefinisata. Acest fapt salveaza costuri de productie si fac aceste produse mai accesibile in piata si nu sunt considerate defect de fabricatie si nu fac obiectul garantiei. Puteti sa va finisati dvs. lama daca doriti (prin pilire sau polizare) dar acest lucru atrage pierderea garantiei

Detalii ale produsului

3 Produse
Nou

Recenzii (0)

Nicio recenzie
Product added to wishlist

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii