Banda magnetica 31cm cu 5 cutite | Global

  Banda magnetica 31cm cu 5 cutite | Global

  G-4231-SET5
  Ultimele produse in stoc
  2.358,00 lei
  cu TVA Livrare rapidă 24-48 ore

  Setul practic de cuțite Global este baza perfectă pentru o colecție individuală de bucătărie. Banda magnetică de 31 cm lungime este realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate.

  redeem
  Achiziționând acest produs puteți colecta până la 117 puncte de loialitate . Coșul dumneavoastră va conține în total 117 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 58,50 lei .


  Descriere

  Setul practic de cuțite Global este baza perfectă pentru o colecție individuală de bucătărie.  Banda magnetică de 31 cm lungime este realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate.

  Setul este format din următoarele elemente:

  Cuțit de bucătar 20 cm (G-2)

  Cuțit de pâine 22 cm (G-9)

  Cuțit de bucătar 13 cm ( GS-3)

  Cuțit de găurit flexibil 16 cm (G-21)

  Cuțit de curățat 9 cm (GS-38) Bandă magnetică 31 cm

  ( G-4231)

  Cuțitele de bucătărie Global  sunt renumite pentru că îmbină eficiența fenomenală cu designul elegant. Sunt ușoare și perfect echilibrate , iar lamele lor subțiri, dure și durabile își păstrează ascuțimea perfectă pentru o lungă perioadă de timp. Datorită structurii uniforme, cuțitele sunt igienice, mai bune în mână și mai ușor de curățat sau ascuțit. Mânerul echilibrat individual a fost proiectat pentru a reduce oboseala și pentru a preveni alunecarea mâinilor. Cuțitele Global,  concepute în 1985 de  Chimney Yamada,  au câștigat numeroase premii internaționale și sunt recunoscute în mod continuu de bucătari de top - atât profesioniști, cât și bucătari de acasă.

  Detalii ale produsului

  1 Obiect

  Recenzii (0)

  Nicio recenzie
  Product added to wishlist

  Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii