Bandă magnetică netedă 51 cm | Global G-90/51

  Bandă magnetică netedă 51 cm | Global G-90/51

  G-90/51
  Ultimele produse in stoc
  588,00 lei
  cu TVA Livrare rapidă 24-48 ore

  Bandă magnetică solidă, de înaltă calitate, care vă permite să păstrați cuțitele de bucătărie din oțel la îndemână. Soluția perfectă pentru persoanele cărora le pasă de igienă și au nevoie de mai mult spațiu în bucătărie pentru a lucra. Un magnet extrem de puternic asigură că chiar și uneltele grele se țin ferm de șipcă și rămân întotdeauna la o înălțime sigură. Designul original se potrivește frumos cu mânerele cuțitelor Global, datorită cărora banda este și un adevărat decor al interioarelor moderne.

  redeem
  Achiziționând acest produs puteți colecta până la 29 puncte de loialitate . Coșul dumneavoastră va conține în total 29 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 14,50 lei .


  Descriere

  Bandă magnetică solidă, de înaltă calitate,   care vă permite să păstrați cuțitele de bucătărie din oțel la îndemână. Soluția perfectă pentru persoanele cărora le pasă de igienă și au nevoie de mai mult spațiu în bucătărie pentru a lucra. Un magnet extrem de puternic asigură că chiar și uneltele grele se țin ferm de șipcă și rămân întotdeauna la o înălțime sigură. Designul original  se potrivește frumos cu mânerele  cuțitelor Global,  datorită cărora banda este și un adevărat decor al interioarelor moderne.

  Date tehnice:

  Lungime -  51 cm

  Material -  Oțel inoxidabil de cea mai bună calitate

  Bara vine cu accesoriile necesare montarii lui pe perete.

  Detalii ale produsului

  1 Obiect

  Recenzii (0)

  Nicio recenzie
  Product added to wishlist

  Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii