Banda magnetica 81cm | Global

Banda magnetica 81cm | Global

G-4281
Ultimele produse in stoc
902,00 lei
cu TVA Livrare rapidă 24-48 ore

Bandă magnetică solidă, de înaltă calitate, care vă permite să păstrați cuțitele de bucătărie din oțel la îndemână. Soluția perfectă pentru persoanele cărora le pasă de igienă și au nevoie de mai mult spațiu în bucătărie pentru a lucra. Un magnet extrem de puternic asigură că chiar și uneltele grele se țin ferm de șipcă și rămân întotdeauna la o înălțime sigură. Designul original se potrivește frumos cu mânerele cuțitelor Global, datorită cărora banda este și un adevărat decor al interioarelor moderne.

redeem
Achiziționând acest produs puteți colecta până la 45 puncte de loialitate . Coșul dumneavoastră va conține în total 45 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 22,50 lei .


Descriere

Bandă magnetică solidă, de înaltă calitate,   care vă permite să păstrați cuțitele de bucătărie din oțel la îndemână. Soluția perfectă pentru persoanele cărora le pasă de igienă și au nevoie de mai mult spațiu în bucătărie pentru a lucra. Un magnet extrem de puternic asigură că chiar și uneltele grele se țin ferm de șipcă și rămân întotdeauna la o înălțime sigură. Designul original  se potrivește frumos cu mânerele  cuțitelor Global,  datorită cărora banda este și un adevărat decor al interioarelor moderne.

Date tehnice:

Lungime - 81 cm

Material - Otel inoxidabil de cea mai buna calitate

Bara vine cu accesoriile necesare montarii lui pe perete.

Detalii ale produsului

1 Obiect

Recenzii (0)

Nicio recenzie
Product added to wishlist

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii