Cutit utilitar Morakniv, Pro Flex

  Cutit utilitar Morakniv, Pro Flex

  12248
  In stoc
  88,42 lei
  cu TVA Livrare rapidă 24-48 ore

  Morakniv Precision este un cuțit cu o lamă scurtă și ascuțită, ceea ce îl face perfect pentru toate tipurile de lucrări de precizie. Pentru tâmplărie detaliată, pentru rotunjirea cadrelor, pentru tragerea cablurilor prin pereții din ipsos.

  redeem
  Achiziționând acest produs puteți colecta până la 4 puncte de loialitate . Coșul dumneavoastră va conține în total 4 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 2,00 lei .


  Descriere

  Deoarece lama are aceeași formă ca un cuțit pentru sculptură în lemn, este ușor să vă apropiați de munca dvs., pentru acele sarcini detaliate. 

  Lama este fabricată din oțel inoxidabil atent selectat, astfel încât cuțitul rămâne mai ascuțit pentru mai mult timp și poate, de asemenea, să suporte o încărcare mai mare pe lamă. 

  O protecție solidă pentru degete asigură o manevrare mai sigură și reduce riscul de accidentare profesională. Mânerul ergonomic din cauciuc TPE oferă o frecare optimă, în timp ce forma fusului său înseamnă că cuțitul stă întotdeauna confortabil în mână.

  Grosime lama: 1,3 mm

  Lungime lama: 88 mm

  Lungime totala: 224 mm

  NOTA! Acest cutit este considerat un cutit de lucru si astfel coama lamei este nefinisata. Acest fapt salveaza costuri de productie si face acest produs mai accesibil in piata si nu este considerat defect de fabricatie si nu face obiectul garantiei. Puteti sa va finisati dvs. lama daca doriti (prin pilire sau polizare) dar acest lucru atrage pierderea garantiei

  Detalii ale produsului

  30 Produse
  Nou

  Recenzii (0)

  Nicio recenzie
  Product added to wishlist

  Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii