Cutit utilitar Morakniv, Pro Rope

  Cutit utilitar Morakniv, Pro Rope

  12441
  Ultimele produse in stoc
  95,24 lei
  cu TVA Livrare rapidă 24-48 ore

  Morakniv Rope își menține poziția: felierea prin carton ondulat, ambalaj, carton, curele de plastic și frânghie. Rămâne ascuțit mai mult timp.

  O investiție inteligentă, atât din punct de vedere financiar, cât și din punct de vedere al mediului.

  redeem
  Achiziționând acest produs puteți colecta până la 4 puncte de loialitate . Coșul dumneavoastră va conține în total 4 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 2,00 lei .


  Descriere

  Secretul din spatele potențialului mare al cuțitului de frânghie stă în lama zimțată, ceea ce înseamnă că cuțitul tăie ușor și lin prin frânghie, fibră și nailon.

   Lama din oțel inoxidabil rămâne mai ascuțită mai mult timp și înseamnă că cuțitul poate prelua o sarcină mai mare asupra lamei. Faptul că rămâne ascuțit în timp îl face și mai sigur, întrucât un cuțit ascuțit și, prin urmare, mai eficient reduce riscul de accidentare profesională. 

  În plus, mânerul ergonomic din cauciuc TPE oferă o frecare optimă, în timp ce forma fusului său înseamnă că cuțitul stă întotdeauna confortabil în mână.

  Grosime lama: 2,0 mm

  Lungime lama: 91mm

  Lungime totala : 224 mm

  NOTA! Acest cutit este considerat un cutit de lucru si astfel coama lamei este nefinisata. Acest fapt salveaza costuri de productie si face acest produs mai accesibil in piata si nu este considerat defect de fabricatie si nu face obiectul garantiei. Puteti sa va finisati dvs. lama daca doriti (prin pilire sau polizare) dar acest lucru atrage pierderea garantiei

  Detalii ale produsului

  2 Produse
  Nou

  Recenzii (0)

  Nicio recenzie
  Product added to wishlist

  Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii