Cuțit clasic de tăiat pentru tăierea îngrijită a porțiilor mari de carne în felii sau bucăți mai mici și pentru a separa carnea de oase. Este perfect pentru a servi curcan crocant, sunca la cuptor sau miel. Cel mai bine este să țineți carnea cu o furculiță specială pentru porționare și să o tăiați peste bob.
Date tehnice:
Lama - otel inoxidabil CROMOVA 18
Maner - otel umplut cu nisip
Duritate - 56-58 HRC
Lungime totala - 37,0 cm
Lungime lama - 23 cm
Lățime lame - 4,0 cm
Grosimea lamei - 2,1 mm
Metoda de ascuțire - tăiere simetrică pe două fețe
Greutate - aproximativ 200 g
Cuțitele de bucătărie Global sunt renumite pentru că îmbină eficiența fenomenală cu designul elegant. Sunt ușoare și perfect echilibrate, iar lamele lor subțiri, dure și durabile își păstrează ascuțimea perfectă pentru o lungă perioadă de timp. Datorită structurii uniforme, cuțitele sunt igienice, mai bune în mână și mai ușor de curățat sau ascuțit. Mânerul echilibrat individual a fost proiectat pentru a reduce oboseala și pentru a preveni alunecarea mâinilor. Cuțitele Global, concepute în 1985 de Chimney Yamada, au câștigat numeroase premii internaționale și sunt recunoscute în mod continuu de bucătari de top - atât profesioniști, cât și bucătari de acasă. În Global NI s- a folosit forma si dimensiunea schimbata a manerului, ceea ce asigura o prindere mai buna si o mai mare precizie de taiere.