Un cuțit solid în stil japonez, cu vârf ascuțit, conceput pentru prelucrarea peștelui - tăierea capului, filetarea și eviscerarea, care este excelent și pentru felierea și prepararea diferitelor tipuri de carne. Datorită lamei mai late, mai grele și mai groase, tăierea oaselor nu necesită mult efort. Șlefuirea tradițională unilaterală facilitează controlul sarcinilor precise și accelerează ascuțirea cuțitelor.
Date tehnice:
Lama - otel inoxidabil CROMOVA 18
Maner - otel umplut cu nisip
Duritate - 56-58 HRC
Lungime totala - 31,5 cm
Lungime lama - 18 cm
Lățime lame - 4,5 cm
Grosimea lamei - 2 mm
Metoda de ascuțire - tăiere pe o singură față cu mâna dreaptă
Greutate - aproximativ 186 g
Cuțitele de bucătărie Global sunt renumite pentru că îmbină eficiența fenomenală cu designul elegant. Sunt ușoare și perfect echilibrate , iar lamele lor subțiri, dure și durabile își păstrează ascuțimea perfectă pentru o lungă perioadă de timp. Datorită structurii uniforme, cuțitele sunt igienice, mai bune în mână și mai ușor de curățat sau ascuțit. Mânerul echilibrat individual a fost proiectat pentru a reduce oboseala și pentru a preveni alunecarea mâinilor. Cuțitele Global, concepute în 1985 de Chimney Yamada , au câștigat multe premii internaționale și sunt recunoscute în mod continuu de bucătari de top - atât profesioniști, cât și bucătari de acasă.