Un cuțit specializat care se folosește pentru tăierea diferitelor tipuri și tipuri de brânză - atât tare, cât și moale. Găurile caracteristice ale lamei reduc frecarea, datorită cărora feliile se desprind ușor de cuțit și brânza nu se sfărâmă. Lama zimțată funcționează excelent cu coaja naturală, care poate fi extrem de tare și aspră. Vârful furculit servește la hrănirea bucăților de brânză direct de pe tablă.
Date tehnice:
Lama - otel inoxidabil CROMOVA 18
Maner - otel umplut cu nisip
Duritate - 56-58 HRC
Lungime totala - 25 cm
Lungime lama - 14 cm
Latime lama - 2,3 cm
Grosimea lamei - 2 mm
Metoda de ascutit - lama zimtata
Greutate - aproximativ 96 g
Cuțitele de bucătărie Global sunt renumite pentru că îmbină eficiența fenomenală cu designul elegant. Sunt ușoare și perfect echilibrate , iar lamele lor subțiri, dure și durabile își păstrează ascuțimea perfectă pentru o lungă perioadă de timp. Datorită structurii uniforme, cuțitele sunt igienice, mai bune în mână și mai ușor de curățat sau ascuțit. Mânerul echilibrat individual a fost proiectat pentru a reduce oboseala și pentru a preveni alunecarea mâinilor. Cuțitele Global, concepute în 1985 de Chimney Yamada, au câștigat numeroase premii internaționale și sunt recunoscute în mod continuu de bucătari de top - atât profesioniști, cât și bucătari de acasă.