Set Global G-2 + GS-28 cuțit + pensete

  Set Global G-2 + GS-28 cuțit + pensete

  G-228
  Stoc epuizat
  706,00 lei
  cu TVA

  Set din două piese, care include cel mai bine vandut, versatil cuțit G-2 Chef (lamă netedă, 20cm) și a penseta de bucătărie multifuncționale, special concepute pentru bucătari care urmează cu strictețe regulile de igienă. Brațele lungi și înguste sunt folosite pentru a pregăti și servi feluri de mâncare fără a atinge suprafața mesei sau a vaselor. Este alegerea de cadou perfectă pentru orice iubitor de gătit sau bucătar.


  redeem
  Achiziționând acest produs puteți colecta până la 35 puncte de loialitate . Coșul dumneavoastră va conține în total 35 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 17,50 lei .


  Descriere

  Set din două piese,  care include cel mai bine vandut, versatil  cuțit G-2 Chef  (lamă netedă, 20cm)  și  a penseta de bucătărie multifuncționale,  special concepute pentru bucătari care urmează cu strictețe regulile de igienă. Brațele lungi și înguste  sunt folosite pentru a pregăti și servi feluri de mâncare fără a atinge suprafața mesei sau a vaselor. Este alegerea de cadou perfectă pentru orice iubitor de gătit sau bucătar.

  Date tehnice globale G-2:

  Lama  - otel inoxidabil CROMOVA 18

  Maner -  otel umplut cu nisip

  Duritate  - 56-58 HRC

  Lungime totala  - 32,5 cm

  Lungime lama  - 20 cm

  Lățime lame  - 4,1 cm

  Grosimea lamei  - 2 mm

  Metoda de ascuțire - tăiere simetrică pe două fețe

  Greutate  - aproximativ 166 g

  Date tehnice ale pensetei de bucătărie:

  Material -  Otel inoxidabil de cea mai buna calitate 18/10.

  Lungime -  30 cm

  Cuțitele de bucătărie Global  sunt renumite pentru că îmbină eficiența fenomenală cu designul elegant. Sunt ușoare și  perfect echilibrate , iar lamele lor subțiri, dure și durabile își păstrează ascuțimea perfectă pentru o lungă perioadă de timp. Datorită structurii uniforme, cuțitele sunt igienice, mai bune în mână și mai ușor de curățat sau ascuțit. Mânerul echilibrat individual a fost proiectat pentru a reduce oboseala și pentru a preveni alunecarea mâinilor. Cuțitele Global, concepute în 1985 de  Chimney Yamada , au câștigat multe premii internaționale și sunt recunoscute în mod continuu de bucătari de top - atât profesioniști, cât și bucătari de acasă.

  Detalii ale produsului

  Recenzii (0)

  Nicio recenzie

  Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

  Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

  Product added to wishlist

  Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii