Cuțitul bucătarului, spiritul roșu

Pentru a tăia fructe mici sau legume fin texturate în julienne sau cuburi, lama lungă a unui cuțit clasic de bucătar este pur și simplu nepractică pentru unii bucătari amatori. Cu toate acestea, lățimea lamei este adesea folosită. Căutarea începe: un cuțit pentru decojit sau de curățat, ambele sunt mult prea mici sau prea înguste sau prea curbate. Santoku este prea mare și cumva nepotrivit. Tocmai aici intră în joc noul cuțit scurt Red Spirit Chef, cu o lamă lungă de 15 cm.

Citeste mai mult
Noutăți
352 views

Cuțite care nu trebuie să lipsească din nicio bucătărie

Fiecare cuțit a fost creat pentru propriul său scop special. În timp ce cuțitul de pâine cu lama zimțată este ideal pentru tăierea crustei tari de pâine, de exemplu, probabil că ar deteriora mult mai mult și ar rupe carnea atunci când tăiați carnea crudă. Din acest motiv, este important să aveți la îndemână un mic repertoriu de diferite cuțite pentru a face față celor mai frecvente sarcini din bucătărie.

Citeste mai mult
Noutăți
313 views

Meșteșugul măcelarului

Pentru un măcelar, un cuțit este prelungirea mâinii. Trebuie întotdeauna să tai cu același cuțit. De ani de zile, am sprijinit mulți măcelari. Nevoile lor influențează cele mai recente optimizări ale cuțitelor. Seria noastră de cuțite de măcelar are câteva inspirații frumoase pregătite pentru tine, așa că următoarea tăietură va fi și mai precisă.

Citeste mai mult
Noutăți
313 views
Product added to wishlist

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii