Cuțitul bucătarului, spiritul roșu

Noua gama de produse de la Friedr, seria Dick's Red Spirit este întotdeauna alegerea perfectă. Cu o lamă lungă de 15 cm, aveți la îndemână cuțitul de bucătar polivalent.

Pentru a tăia fructe mici sau legume fin texturate în julienne sau cuburi, lama lungă a unui cuțit clasic de bucătar este pur și simplu nepractică pentru unii bucătari amatori. Cu toate acestea, lățimea lamei este adesea folosită. Căutarea începe: un cuțit pentru decojit sau de curățat, ambele sunt mult prea mici sau prea înguste sau prea curbate. Santoku este prea mare și cumva nepotrivit. Tocmai aici intră în joc noul cuțit scurt Red Spirit Chef, cu o lamă lungă de 15 cm.

Versatil, la îndemână și pur și simplu fără compromisuri de ascuțit, poate fi folosit nu numai pentru a tăia carne, pește și legume mai mici, ci și pentru a toca și toca ierburile sau pentru a tăia diferite fructe. 

Lamele de cuțit din seria Red Spirit sunt extrem de subțiri, iar ascuțimea lor le face un partener de zi cu zi. Cuțitul clasic de bucătar din seria Red Spirit, cu o lungime a lamei de 21 cm, a fost de mulți ani unul dintre cele mai bine vândute pentru producătorul de cuțite din Deizisau. 

Noul cuțit de bucătar Red Spirit de 15 cm va fi disponibil din toasmna 2022.

Comments (0)

No comments at this moment
Product added to wishlist

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii