Cuțit clasic de tăiat pentru tăierea îngrijită a porțiilor mari de carne în felii sau bucăți mai mici și pentru a separa carnea de oase. Este perfect pentru a servi curcan crocant, sunca la cuptor sau miel. Cel mai bine este să țineți carnea cu o furculiță specială pentru porționare și să o tăiați peste bob.
Date tehnice:
Lama - otel inoxidabil CROMOVA 18
Maner - otel umplut cu nisip
Duritate - 56-58 HRC
Lungime totala - 33,5 cm
Lungime lama - 21 cm
Latime lama - 3,6 cm
Grosimea lamei - 2 mm
Metoda de ascutit - taiere simetrica pe doua fete
Greutate - aproximativ 166 g
Cuțitele de bucătărie Global sunt renumite pentru că îmbină eficiența fenomenală cu designul elegant. Sunt ușoare și perfect echilibrate , iar lamele lor subțiri, dure și durabile își păstrează ascuțimea perfectă pentru o lungă perioadă de timp. Datorită structurii uniforme, cuțitele sunt igienice, mai bune în mână și mai ușor de curățat sau ascuțit. Mânerul echilibrat individual a fost proiectat pentru a reduce oboseala și pentru a preveni alunecarea mâinilor. Cuțitele Global, concepute în 1985 de Chimney Yamada , au câștigat multe premii internaționale și sunt recunoscute în mod continuu de bucătari de top - atât profesioniști, cât și bucătari de acasă.