Satar de macelar clasic, greu, conceput pentru tocat carnea cruda. Poate tăia oase mici, cartilaj sau articulații. De asemenea, este grozav atunci când trebuie să despărțiți un dovleac, să tăiați o coajă de homar sau să despărțiți un aliment congelat. Deoarece satarul este extrem de ascuțit și convenabil de utilizat, poate fi chiar tăiat.
Date tehnice:
Lama - otel inoxidabil CROMOVA 18
Maner - otel umplut cu nisip
Duritate - 56-58 HRC
Lungime totala - 28 cm
Lungime lama - 16 cm
Lățime lame - 7,3 cm
Grosimea lamei - 3,3 mm
Metoda de ascuțire - tăiere simetrică pe două fețe
Greutate - aproximativ 440 g
Cuțitele de bucătărie Global sunt renumite pentru că îmbină eficiența fenomenală cu designul elegant. Sunt ușoare și perfect echilibrate , iar lamele lor subțiri, dure și durabile își păstrează ascuțimea perfectă pentru o lungă perioadă de timp. Datorită structurii uniforme, cuțitele sunt igienice, mai bune în mână și mai ușor de curățat sau ascuțit. Mânerul echilibrat individual a fost proiectat pentru a reduce oboseala și pentru a preveni alunecarea mâinilor. Cuțitele Global, concepute în 1985 de Chimney Yamada , au câștigat multe premii internaționale și sunt recunoscute în mod continuu de bucătari de top - atât profesioniști, cât și bucătari de acasă.