Cuțit universal pentru sushi 14,5 cm | Global GS-82

  Cuțit universal pentru sushi 14,5 cm | Global GS-82

  GS-82
  Ultimele produse in stoc
  383,00 lei
  cu TVA Livrare rapidă 24-48 ore

  Un cuțit la îndemână, versatil , care poate fi folosit și ca cuțit de filet sau porționat. Lama extrem de subțire, flexibilă , este ușor de manevrat în sarcini care necesită dexteritate ridicată.

  redeem
  Achiziționând acest produs puteți colecta până la 19 puncte de loialitate . Coșul dumneavoastră va conține în total 19 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 9,50 lei .


  Descriere

  Un cuțit la îndemână, versatil ,   care poate fi folosit și ca  cuțit de filet  sau  porționat. Lama  extrem de subțire, flexibilă ,   este ușor de manevrat în sarcini care necesită dexteritate ridicată.

  Date tehnice:

  Lama - otel inoxidabil CROMOVA 18

  Maner - otel

  Duritate - 56-58 HRC

  Lungime totala - 26,4 cm

  Lungime lama - 14,5 cm

  Lățime lame - 2,8 cm

  Grosimea lamei - 1,1 mm

  Metoda de ascuțire - tăiere simetrică pe două fețe

  Greutate - aproximativ 82 g

  Cuțitele de bucătărie Global  sunt renumite pentru că îmbină eficiența fenomenală cu designul elegant. Sunt ușoare și perfect echilibrate,  iar lamele lor subțiri, dure și durabile își păstrează ascuțimea perfectă pentru o lungă perioadă de timp. Datorită  structurii uniforme,  cuțitele sunt igienice, mai bune în mână și mai ușor de curățat sau ascuțit. Mânerul echilibrat individual   a fost proiectat pentru a reduce oboseala și pentru a preveni alunecarea mâinilor. Cuțitele Global,  concepute în 1985 de  Chimney Yamada,  au câștigat numeroase premii internaționale și sunt recunoscute în mod continuu de bucătari de top - atât profesioniști, cât și bucătari de acasă.

  Detalii ale produsului

  1 Obiect

  Recenzii (0)

  Nicio recenzie
  Product added to wishlist

  Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii